voor
Olivier deschacht voor Glam Smile
na
Olivier deschacht porseleinen veneers glamsmile

Olivier Deschacht: “Natuurlijk witte tanden dankzij veneers”

glambassadeur

Ex-profvoetballer Olivier Deschacht knarsetandt ‘s nachts, wat zijn gebit beschadigde. Bovendien was het glazuur op zijn tanden erg dun geworden, en zijn gebit wat vergeeld. Olivier kwam dan ook aankloppen bij GlamSmile voor veneers – al was hij aanvankelijk bang voor een onnatuurlijk resultaat. Die angst bleek nergens voor nodig: met veneers konden we zijn gebit beschermen en versterken, én hem mooie witte tanden bezorgen. “Ik zocht een oplossing om mijn probleem esthetisch en functioneel op te lossen, en die oplossing vond ik bij GlamSmile.”

Graag natuurlijk witte tanden

Tijdens het verkennende gesprek met onze Smile Consulente kon Olivier zijn bezorgdheden op tafel leggen. “Ik wou witte tanden krijgen die er naturel uitzien. Het was belangrijk voor mij dat de veneers er niet te opzichtig zouden uitzien, zodat dat het niet zou opvallen dat ik iets aan mijn tanden had laten doen.” We bespraken tijdens het adviesmoment dan ook uitgebreid de verschillende tinten van veneers waaruit de ex-profvoetballer kon kiezen. “Aan de hand van een uitgebreide checklist kon ik zelf kiezen welke kleur en vorm mijn veneers of facings zouden krijgen”, bevestigt hij.

Het design van GlamSmile

We gaven Olivier een goed beeld van hoe zijn nieuwe gebit eruit zou zien, zodat hij zeker kon zijn dat alles naar wens was voordat we overgingen tot de effectieve plaatsing van de veneers. Olivier: “Ik kreeg het design onder ogen voordat GlamSmile de veneers zou maken in het labo, en ik was blij dat ik perfect wist wat me te wachten stond.” De Smile Consulente vertelt waarop het team allemaal lette bij het design: “De veneers moesten de tanden van Olivier beschermen en versterken. Maar omdat hij zijn facings ook zou kunnen beschadigen door te knarsetanden – er kunnen stukjes afbrokkelen, ondanks het feit dat porseleinen veneers bijzonder duurzaam zijn – planden we in dat we de beet ietwat zouden corrigeren door een dun laagje op de kiezen te leggen. In combinatie met een knarsplaatje zouden we zo het probleem op verschillende vlakken oplossen.”

14035 Olivier Deschacht OCCLUSION V2 Front
14210 Olivier Deschacht V2 OCCLUSION Front
design veneers GlamSmile Olivier Deschacht

Veneers plaatsen

Olivier geeft toe dat hij niet echt uitkeek naar het tweede bezoek aan GlamSmile. “Ik had wel wat zenuwen voor de plaatsing. Zou het pijn doen? Wat gaat het resultaat zijn? Ik had schrik dat mijn glimlach er té wit zou uitzien en dat het te veel zou opvallen.” Dat bleken gelukkig allemaal zorgen voor niets. “Achteraf gezien was die angst nergens voor nodig. De plaatsing van mijn facings verliep heel vlot en volledig pijnloos.”

Tevreden over nieuwe glimlach

Olivier is bijzonder tevreden met het resultaat en de natuurlijke witte tanden die hij dankzij de veneers kreeg. “Ik heb een mooie glimlach die volledig bij mij past. Mijn tanden zijn beschermd en zien er weer stralend uit. Bedankt, GlamSmile!”

Ook graag een prachtige glimlach? Onze Smile Consulentes geven je graag vrijblijvend advies op maat.

Ik heb een natuurlijke glimlach die volledig bij mij past. Mijn tanden zijn beschermd en zien er weer mooier uit. Dank u GlamSmile!
Glamsmile 03mrt21 9332 LR
Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?