voor
Nancy voor glamsmile facetten
na
Nancy met glamsmile facetten van glamsmile

Nancy G.

"Dankzij mijn veneers heb ik nu een heel spontane glimlach en kan ik vrijuit mijn tanden bloot lachen. Vroeger was dat wel anders en lachte ik meestal met gesloten mond. Dat was jammer, want nu krijg ik telkens heel positieve reacties over mijn glimlach. Bedankt GlamSmile!"

De Smile Consulent:

"Nancy's tandlijn was onevenwichtig en haar laterale snijtanden waren wat te klein. Haar tanden waren verkleurd door de tetracycline, een soort antibiotica die tussen de jaren '60 en '70 volop werd voorgeschreven voor luchtwegeninfecties bij baby's en peuters, maar die op middelbare leeftijd vaak leidt tot (soms zware) tandverkleuringen. Bleaching of whitening is in zo'n geval geen optie omdat die gewoon niet werkt bij tetracycline-verkleuringen aangezien de gele kleur in de kiem van de tanden blijft zitten. De enige oplossing om permanent witte tanden te krijgen, is dus het plaatsen van veneers.

Een GlamSmile tandarts adviseerde Nancy een eenvoudige tandvleescorrectie om de kleine snijtanden wat te vergroten en zo een evenwichtige tandvleeslijn te creƫren."

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?