voor
Inge voor glamsmile
na
Inge met glamsmile facetten

Inge

"Na mijn eerste, vrijblijvend gesprek had ik meteen het volste vertrouwen in het team en het concept van GlamSmile. "

Had ik dat maar tien jaar geleden gedaan! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de resultaten zag. Ik heb een tandencorrectie ondergaan na jarenlang twijfelen. Op internet had ik al heel wat research gedaan, maar de stap zetten om zelf iets te laten doen vond ik groot. En toen ging iemand uit onze vriendenkring net hetzelfde laten doen. Zij was het proefkonijn, toen zij met mooie resultaten kwam heb ik mijn afspraak ook geboekt.

Mijn tandenlijn was niet recht, mijn tanden waren verkleurd en er was een ontzenuwde tand die donkerder werd. Ik durfde niet voluit te glimlachen. Mijn eerste idee was mijn tanden laten bleken. Maar toen bleek dat ik ook aan de andere problemen kon werken met facetten.

Het verschil was veel groter dan ik had verwacht. Ik kreeg massa’s positieve reacties. Je merkt dat zien lachen, doet lachen. Mensen zagen dat ik oprechter durfde te glimlachen, en ze reageerden daar ook zo op. Ik voer zelfs betere gesprekken nu, omdat ik me niet meer schaam.

Toch koos ik niet voor spierwit, het moest natuurlijk blijven. Mensen zien dat ik er goed uitzie, maar ze zeggen niet meteen ‘Wat heb jij aan je tanden laten doen?’. Wie me kent, ziet het. Andere mensen merken het niet op. Ze vinden gewoon dat ik een mooi gebit heb. En dan zeg ik natuurlijk niet dat ik iets heb laten doen. Mijn uitstraling is er veel frisser door geworden. Waar ze me vroeger wel. Het is een aardig prijskaartje, maar het was het helemaal waard. Ik heb mijn partner ook overtuigd om het te doen.

De Smile Consulent:

"De natuurlijke tandenboog van Inge was vrij goed qua positie. Echter door de verschillen in grootte en lengte oogde de tandenboog zeer onevenwichtig.

Vooral de laterale snijtanden vielen nogal klein uit . Dat is een ideale indicatie voor een veneerbehandeling. Met facings kunnen we immers tanden wat verlengen of verbreden om een mooie symmetrie te bereiken. Ook de glimlach zelf werd enkele millimeters breder, waardoor een aantrekkelijke lachlijn ontstond."

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?