voor
Voor
na
Na

Eveline Hoste

glambassadeur
Eveline Hoste, die in 2001 Miss Belgian Beauty werd en nu naam maakt als makelaar, is ongelooflijk blij met haar GlamSmile facings. Ontdek haar verhaal!

Eveline Hoste, die in 2001 het ‘Miss Belgian Beauty’-kroontje kreeg en de voorbije jaren naam maakte als makelaar, liet lang geleden twee facetten plaatsen. Ze had namelijk twee tanden die een stuk kleiner waren dan de rest van haar gebit. Hoewel ze zich er niet aan stoorde, pasten die facetten niet perfect in haar tandenboog. Een tijd later merkte Eveline bovendien dat er een aantal tanden scheef waren komen te staan. Toen besloot ze voor GlamSmile veneers te kiezen. “Ik heb nog steeds mijn eigen unieke glimlach, maar nu met de mooie rechte en schitterend witte tanden die ik altijd wou.”

In 2 stappen naar een mooie glimlach

Eveline was niet meteen gewonnen voor het idee van facings, omdat ze nog nooit iets aan haar lichaam had veranderen. Haar ervaring met GlamSmile stelde haar echter meteen gerust. “Tijdens het eerste bezoek kreeg ik uitleg van de Smile Consulente. Ze was heel professioneel, maar ook heel betrokken”, vertelt Eveline. “Ze luisterde naar wat ik wel en vooral niet wilde en gaf me een gerust gevoel. Dankzij de digitale simulatie die GlamSmile voor mij maakte, had ik bovendien een goed beeld van wat het resultaat zou zijn.”

Na een aantal weken waren de facings voor Eveline klaar. “Tijdens mijn tweede bezoek aan de studio werden de facetten geplaatst. De plaatsing gebeurde heel snel en was helemaal niet pijnlijk, ook in de dagen erna heb ik niets van last ondervonden.”

Wil je graag een blik achter de schermen? Deze video toont hoe de behandeling bij Eveline Hoste verliep.

Eveline Hoste

Eveline Hoste: supertevreden

Eveline heeft nog geen seconde spijt gehad van haar facings. Ze benadrukt dat het resultaat er enorm natuurlijk uitziet, en dat ze zich sinds de plaatsing nog beter in haar vel voelt.

Overweeg ook jij veneers? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Eveline Hoste voor en na

De plaatsing van veneers bij Eveline Hoste

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?