voor
Voor glamsmile facetten florence
na
Met glamsmile facetten florence

Florence

"Ik werk in de communicatiewereld en daar is een mooie glimlach een troef van formaat."

"Het is nu 6 jaar geleden dat ik mijn veneers heb laten plaatsen en ze zien er nog steeds als nieuw uit. Geen slijtage of kleurverandering te bespeuren. Ik werk in de communicatiewereld en daar is een mooie glimlach een troef van formaat. Van zodra ik mijn facings had, veranderde de houding van de mensen tegenover mij. Ik voel dat ik sympathieker overkom. Maar ik heb alleszins ook gewoon meer zin om breed te lachen! Ik heb het me echt nog geen seconde beklaagd en kan het aan iedereen aanbevelen."

De Smile Consulent:

"De afgesleten randjes van Florences snijtanden werden veroorzaakt door knarsetanden. Als je te veel wegknarst, stijgt het risico dat er onvoldoende tandoppervlakte rest om nog veneers te kunnen plaatsen. Ook haar hoektanden stonden onregelmatig en haar eerste kiezen waren wat naar binnen gevallen.

Met de op maat gemaakte facings konden we die twee problemen in één keer oplossen: de tanden van de bovenboog kregen hun natuurlijke lengte terug en haar hoektanden en eerste kiezen gaven we wat meer volume. Hierdoor werd de glimlach van Florence mooi verbreed, wat haar smile meteen opener en sympathieker maakt."

Wil je graag ook zo'n stralende glimlach?
Vraag Gratis & Vrijblijvend Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?