Witte tanden = meer zelfvertrouwen

Nogal wat mensen zijn omwille van hun gebrekkig gebit verlegen om voluit te (glim)lachen.

Ze gaan door het leven met de handrem op. Daardoor komen ze - vaak helemaal ten onrechte - minder sociaal en minder zelfverzekerd over. Alsof ze iets te verbergen hebben... en dat kan u in dit geval eigenlijk letterlijk nemen.

Bekijk de voor- en na getuigenissen >

Een stralende glimlach met witte tanden is uiteraard mooi om zien. Zeker als het een glimlach is die echt bij uw persoonlijkheid past. Het effect van een nieuwe glimlach gaat echter veel dieper dan die uiterlijke schijn. Vele GlamSmile klanten refereren naar de innerlijke zekerheid die ze door de behandeling gekregen hebben.


“Ik kan voluit lachen in publiek, wanneer ik maar wil. Ik kom nooit meer lelijk over. Ik ben in geen enkele situatie meer bang om mijn tanden te laten zien.” Het zijn letterlijke uitspraken.

Vaak realiseren mensen zich pas na de behandeling met GlamSmile veneers hoeveel impact hun “foute” glimlach wel had op hun leven. Hun stralende glimlach geeft niet alleen een boost aan hun zelfvertrouwen, maar ook aan hun levenslust, humeur en vaak voelen ze zich er ook succesvol door.


Ik had het al veel langer moeten laten doen, is een uitspraak die 1 op 2 GlamSmile klanten spontaan doen.

Glamsmile2015 17119
Glamsmile2015 18721
Glamsmile2015 18333
Wil je graag weten wat er mogelijk is om je glimlach mooier te maken?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?