Niet enkel voor filmsterren en BV's, ook voor U

Voor wie het uiterlijk een belangrijk beroepskwalificatie is, is een mooie glimlach uiteraard niet meer dan een must. Filmsterren, presentatoren, nieuwsankers en andere TV-figuren,... we kunnen hen ons niet voorstellen met een krakkemikkig gebit. Soms is hun lach of glimlach zelfs hun handelsmerk. Denk maar aan Julia Roberts.

Maar eigenlijk geldt dat voor zowat iedereen. Iedereen heeft namelijk vele sociale contacten, waarbij een mooie, zelfverzekerde glimlach een niet te onderschatten asset is. Echte schoonheid mag dan wel van binnen zitten, uiterlijke schoonheid mag geen barrière zijn om die te laten zien.

Dat geldt met name in de professionele sfeer waar een verzorgd uiterlijk altijd een grote troef is. Mensen kopen nu eenmaal liever van iemand met een verzorgd uiterlijk dan van iemand die er shabby bijloopt. Een verzorgd uiterlijk en een stralend gebit ... het schept vertrouwen en wekt sympathie.

"Een 'remake' van jezelf waar je mond van openvalt. Mijn zelfbeeld is stevig opgekrikt, bedankt! "
Nadine
Nadine met glamsmile facings

Bekijk de voor- en na getuigenissen >

En eigenlijk is deze natuurwet evenzeer van toepassing op het volledige sociale leven. Zelfvertrouwen, graag lachen, vaak glimlachen, je goed in je vel voelen,... het komt niet alleen uw eigen humeur ten goede maar het straalt ook af op uw omgeving. Een stralende glimlach werkt echt aanstekelijk.

Wil je ook graag een stralende glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?