Een mooie glimlach maakt jonger

Gelere tanden maken u in de perceptie van de mensen dan ook ouder en omgekeerd geven wittere tanden u een jongere look én een suggestie van frisheid en gezondheid.

Met ouder worden gaan tanden vergelen. Dat komt omdat het glazuurlaagje bovenop de tand dunner wordt met de jaren en daardoor wordt de achterliggende (gele) dentine meer en meer zichtbaar. Zelfs als u uw tanden goed verzorgt en vaak poetst ontsnapt u niet aan dat gegeven.

Bepaalde voedingsmiddelen kunnen dat proces versnellen. Zo laten rode wijn, koffie en thee een aanslag achter die geleidelijk aan het glazuur binnendringt. Zure voedingsmiddelen zoals frisdranken, cola,.. tasten het glazuur van uw tanden aan, zodat de dentine beter zichtbaar wordt. En dan is er uiteraard nog tandsteen en roken die het gele plaatje vervolledigen.

Bekijk de voor- en na getuigenissen >

Glamsmile een mooie glimlach maakt je jonger 032
Glamsmile Jacques Inge 004

Gelere tanden maken u in de perceptie van de mensen dan ook ouder en omgekeerd geven wittere tanden u een jongere look én een suggestie van frisheid en gezondheid. Dat wordt in vele sociografische onderzoeken bevestigd. Iemand met wittere tanden wordt doorgaans tussen de 5 en 10 jaar jonger ingeschat dan zijn werkelijke leeftijd.


Whitening of bleaching is in sommige gevallen een oplossing. Helaas is het effect ervan moeilijk te voorspellen en niet altijd overal even egaal. Ontzenuwde tanden reageren doorgaans maar heel lauwtjes op het bleekmiddel en op stifttanden heeft het uiteraard geen enkele invloed.

Met de GlamSmile porseleinen veneers heeft u dat probleem helemaal niet meer. Die zijn ook na 10 jaar even wit als toen ze geplaatst werden. Eigenlijk ondergaat u met GlamSmile een permanente verjongingskuur. En dat vinden onze klanten een heel leuke bijkomstigheid...

“Na veel twijfelen toch de stap gezet en het voelt super! Ik ben meer zelfverzekerd en durf opnieuw voluit te lachen. Het ziet er ook heel natuurlijk uit.”
Lutgarde
Lutgarde met glamsmile facings
Wil je graag weten hoe jij eruit zou kunnen zien met porseleinen facings?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?