Nieuwe partner, nieuwe vrienden. Zo maak je een goeie indruk!

Nieuwe partner, nieuwe vrienden. Zo maak je een goeie eerste indruk!

Heb je de eerste date overleefd? Meer nog: zijn er vervolgdates gekomen en heb je daar uiteindelijk de liefde van je leven aan overgehouden? Dan krijg je niet alleen een partner, maar ook een heleboel nieuwe mensen in je leven, zoals zijn of haar familie en vrienden. Je krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken, dus het moet meteen raak zijn! Zo zorg je ervoor dat de omgeving van je partner je meteen in hun hart sluit.

Small talk, maar dan mét nieuwsgierigheid

Niet meteen weten wat te vertellen tegen (voorlopig nog) vreemden is volkomen normaal. Je toevlucht nemen tot small talk is altijd goed! Het woord heeft voor veel mensen een negatieve bijklank, maar je hoeft niet per se op de oppervlakte te blijven. Praten over het weer of het verkeer kan, maar nog beter is het om je nieuwsgierigheid te laten spreken. Informeer naar de jobs van de vrienden van je partner, vraag hoe ze elkaar leerden kennen om het ijs te breken, of geef een complimentje. Die goede eerste indruk volgt vanzelf!

Open houding, brede glimlach

Wil je leuk gevonden worden? Weet dan dat mensen die veel lachen zelfvertrouwen uitstralen en sympathieker en eerlijker overkomen. Een brede glimlach is dan ook hét succesrecept voor wie vrienden wil worden met de vrienden van zijn of haar partner! Aarzel je om te lachen omdat je je onzeker voelt over je tanden? Weet dat je daar op een heel eenvoudige, pijnloze manier iets aan kunt doen met porseleinen veneers.

Niet plakken, please!

Jij en je partner zijn wellicht dolgelukkig samen, maar overdrijf niet met jullie liefde te tonen wanneer jullie met vrienden afspreken. Misschien heb je het zelf goed niet door, maar niets is zo vervelend als een klef stel dat alleen oog heeft voor elkaar, dat troetelnaampjes in het rond strooit of dat voortdurend zit te kussen. Maak tijd voor jullie gezelschap – tijd met tweetjes hebben jullie voor- en nadien vast nog in overvloed.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?