Witte tanden brengen geluk in de liefde!

Een tandpastaglimlach is iets waar we met zijn allen naar streven. Een verzorgd gebit maakt je aantrekkelijker en jonger. Maar een stralende glimlach brengt niet alleen succes op persoonlijk vlak. Ook je professionele carrière vaart er wel bij. Witte tanden maken je jonger en succesvol.

De definitie van een mooi uiterlijk is voor iedereen anders. Toch zijn we het er allemaal over eens dat een mooie glimlach daar zeker deel van uitmaakt. En over de definitie van die glimlach zijn we al helemaal unaniem: een mooie glimlach, die bestaat uit witte, egale tanden!

Uit verschillende internationale onderzoeken is al meermaals gebleken dat mensen met witte tanden gemiddeld vijf jaar jonger worden geschat dan hun werkelijke leeftijd. Dat we witte tanden associëren met jeugd is niet toevallig. Als we jong zijn, zijn onze tanden ook werkelijk het lichtst. Naarmate we ouder worden, wordt ons tandglazuur minder poreus en kleurt ons gebit iets donkerder.

Mensen met verzorgde witte tanden zien er niet alleen jeugdiger uit, we vinden ze ook aantrekkelijker en optimistischer dan iemand met een minder mooi gebit. Met alle gevolgen van dien: Uit studies blijkt dat singles met een verzorgde glimlach 20 procent meer persoonlijk succes boeken en makkelijker een lief vinden. Ongetwijfeld heeft zelfvertrouwen hier veel mee te maken: wie tevreden is over zijn uiterlijk (en ook zijn tanden) straalt positieve energie en zelfzekerheid uit. En we weten allemaal dat je dan meer gerealiseerd krijgt.

Maar witte tanden brengen niet alleen geluk in de liefde. Ook wie op professioneel vlak wil scoren, verzorgt maar beter zijn gebit. Tijdens een langdurig Amerikaans onderzoek bleek dat dezelfde sollicitanten als intelligenter en betrouwbaarder werden ervaren nadat ze hun tanden lieten bleken. De werkzoekenden met witte tanden werden beduidend vaker weerhouden voor vacatures.

Naast de esthetische en psychologische voordelen is een mooi gebit ook nog altijd een bewijs van goede gezondheid. Mondziekten kunnen je algemene gezondheid namelijk ernstig schaden. Wil je er gezonder uitzien, je gezonder voélen en ook gezonder zijn, dan poets je liefst twee keer per dag en flos je regelmatig.

Meteen witte tanden in een uurtje tijd? Probeer dan eens facetten of veneers.

Deze facings zijn ultradun en worden bovenop de bestaande tanden bevestigd . Ze worden volledig op maat gemaakt en blijven permanent wit.

Wil je graag komaf maken met jouw gele tanden? Leg dan nu je afspraak vast voor Gratis Smile Advies.

Bron: hln.be

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?