Wendy kiest voor GlamSmile facings

Wendy heeft twee Babor Beauty Spa schoonheidszaken, één in Haaltert en één in Lede. Een goed voorkomen en een verzorgd uiterlijk is dus essentieel voor haar. Ze was niet tevreden over haar glimlach, maar wist niet goed hoe ze dit kon oplossen.

Verkleurde tanden en afgebroken tanden

“Mijn twee voorste tanden waren wat versleten. Er waren stukjes af en ze begonnen onderaan wat doorschijnend te worden. Dat stoorde me, maar ik wist niet goed wat ik ermee moest doen. Ik wou mijn eigen tanden behouden, maar dan liefst een mooiere en betere versie ervan.

Wendy a choisi glamsmile facettes

Gratis Smile Advies

“In mijn zoektocht naar een mooiere glimlach ontdekte ik de porseleinen veneers van GlamSmile. Dit zijn op maat gemaakte schildjes (= veneers, facings of facetten genaamd) die op de bestaande tanden bevestigd worden en een oplossing bieden voor verkleurde, afgebroken of scheve tanden. Voor een diepgaande analyse van mijn glimlach ben ik op gratis ‘Smile Advies’ geweest in de GlamSmile Studio. De klik was er en ik had vertrouwen in hun professionalisme. Drie weken later had ik mijn nieuwe glimlach!”

Nog meer zelfvertrouwen en op maat gemaakt

“Doordat ik weet dat ik een stralende glimlach heb, voel ik me nog zelfzekerder. Ik krijg ook veel complimenten van mensen over mijn mooie glimlach. Klanten in mijn schoonheidszaken vragen me vaak of ik van nature zo mooie tanden heb. Ondertussen hebben ook heel wat klanten en vriendinnen veneers laten plaatsen. Iedereen is zo gelukkig met het resultaat! Het mooie is dat de veneers op maat gemaakt worden, waardoor we elk onze gepersonaliseerde glimlach hebben.”

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?