Weg met die gele tanden!

Goed poetsen, flossen en geregeld naar de tandarts is jammer genoeg geen garantie voor een mooi en stralend wit gebit. Soms zijn de tanden binnenin verkleurd en kunnen ze zelfs met een whitening nauwelijks opgehelderd worden. En toch valt er iets aan te doen! Porseleinen facings bieden een snelle en blijvende oplossing voor verkleurde tanden.
Voor en na veneers annabel
Kathleen met rechtere tanden dankzij glamsmile

Waarom verkleuren onze tanden?

Net zoals de tint van je huid, de kleur van je haar of het wit van je ogen, is ook de kleur van je tanden erfelijk bepaald. Tanden zijn opgebouwd uit glazuur, dentine (of tandbeen) en pulpa. De kleur van je tanden hangt voornamelijk af van de kleur en dikte van de dentine. Die verschilt bij iedereen en dat verklaart waarom de één meer gele tanden heeft dan de ander. Glazuur daarentegen is vrijwel doorzichtig. Hoektanden zijn van nature iets geler van kleur omdat de dentinelaag er dikker is.

Verkleurde tanden? Porseleinen facetten zijn de oplossing

Iedereen die te maken heeft met extrinsieke verkleuringen komt in aanmerking voor whitening of bleaching. Extrinsieke verkleuringen zijn verkleuringen aan de buitenzijde van de tand. Heb je dus gele tanden door onder andere het gebruik van koffie, thee, rode wijn, sigaretten? Dan kan GlamSmile u terug tijdelijk witte tanden bezorgen met een professionele whitening.

Mensen met verkleuringen aan de binnenkant van de tand (intrinsieke verkleuring) komen niet in aanmerking voor het bleken van de tanden, zij kunnen de kleur van hun tanden blijvend witter maken met porseleinen facetten, veneers (Engelse benaming) of facings.

Ook voor scheve tanden, grijze tanden, gebroken tanden of overgevoelige tanden zijn porseleinen facetten de oplossing. Deze flinterdunne schildjes worden op maat gemaakt en tegen de voorzijde van je tanden bevestigd. Zo worden de kleur, de vorm en de positie van je tanden gecorrigeerd. Ze geven je blijvend witte tanden, want ze verkleuren niet, en worden volledig pijnloos geplaatst. Twee bezoekjes aan de GlamSmile Studio volstaan voor een nieuwe en stralende glimlach.

High Res jpeg1

Gratis Smile Advies

Vragen over de gezondheid én esthetiek van je gebit? Wil je weten hoe jij je tanden niet alleen witter maar ook mooier kan maken? Onze Smile Consulentes bieden jou vrijblijvend gepersonaliseerd Smile Advies. Samen bespreken jullie wat je wensen zijn en aan de hand daarvan ontvang je jouw persoonlijk Smile Dossier. Na dit Smile Advies weet je perfect wat er mogelijk is om je glimlach mooier te maken.

Benieuwd wat er mogelijk is voor jou om komaf te maken met die verkleurde tanden? Leg hier je afspraak vast voor gratis smile advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?