Wat zijn alternatieven voor blokjes?

Je hebt wel zin in recht tanden, maar niet in blokjes? Snappen we! In dit artikel ontdek je wat de alternatieven zijn. Want die bestaan wel degelijk!

Je merkt het misschien in je omgeving: steeds meer volwassenen beugelen. En waarom zou een beugel enkel weggelegd zijn voor tieners? Het resultaat – een mooi gebit – mag er dan ook zijn: je zelfvertrouwen groeit, je kunt je carrière eventueel een boost geven, en ga zo maar door. Dat mag je jezelf gerust gunnen, op eender welke leeftijd! Maar misschien heb je weinig zin in een blokjesbeugel. We zetten daarom de alternatieven voor blokjes op een rij.

De nadelen van een blokjesbeugel

Het is best begrijpelijk dat je een blokjesbeugel liever vermijdt. Zo’n beugel is nu eenmaal moeilijk proper te houden. En dan hebben we het niet alleen over het klassieke risico dat er etensresten blijven zitten na een maaltijd (gênant!), maar ook over de mondhygiëne. Je tanden écht goed poetsen valt niet mee met al dat ijzer in je mond. Bovendien sta je wellicht niet te popelen om je lip open te halen aan de scherpe kantjes van de beugel of om eruit te zien als een tiener. Gelukkig heb je daar allemaal geen last van met de transparante beugel van GlamSmile.

De transparante of onzichtbare beugel van GlamSmile

Met de transparante beugel van GlamSmile gun je jezelf alle comfort. Hij bestaat uit op maat gemaakt schildjes van kunsthars die netjes over je tanden passen. De beugel is niet zichtbaar, uitneembaar (handig om te poetsen en te eten), hij maakt het je niet lastig om te praten én hij doet zijn werk volkomen pijnloos. Om de twee weken krijg je een nieuw schildje, zodat de correcties geleidelijk verlopen en je na ongeveer een jaar rechte tanden hebt. Geen tijd om telkens langs te komen? Dan krijg je meerdere beugeltjes mee in één keer (maximaal drie, want we willen je wel graag goed blijven opvolgen). Om de twee weken moet je dan starten met een nieuw setje. Deze onzichtbare beugel is geschikt voor overlappende tanden, scheve tanden of om een spleetje tussen de tanden weg te werken.

Veneers voor kleine correcties

Heeft je gebit slechts kleine correcties nodig? Omdat je tanden een beetje scheef staan of omdat je het spleetje tussen je tanden stiekem beu bent? Misschien hoef je dan zelfs helemaal geen beugel, en kun je het probleem permanent oplossen met onze veneers! Op amper drie weken heb je de perfecte tandenboog, zonder pijn. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook de kleur en de grootte van je nieuwe tanden helemaal zelf kiezen.

Wil je meer weten over onze transparante beugel of onze veneers? Neem gerust contact met ons op.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?