Uitpakken met een stralende glimlach? Doen!

Al lachend door het leven gaan, het heeft zo z’n voordelen. In deze blog ontdek je meer dan één reden om je glimlach wat vaker boven te halen. Smile!

We kennen allemaal wel iemand met een innemende bulderlach of zo’n glimlach die je spontaan doet meelachen en instant vrolijk maakt. Een glimlach is dan ook een belangrijk onderdeel van de eerste indruk die je maakt. Reden te meer om die van jou wat vaker te laten zien!

Al lachend door het leven: het heeft z’n voordelen

Een glimlach is persoonlijk en uniek. Hij toont hoe we ons voelen en bepaalt mee het beeld dat we van onszelf de wereld insturen. Niet verrassend dus dat je glimlach ook invloed heeft op de wisselwerking met anderen. Door te lachen straal je positiviteit uit, waardoor je omgeving zich sneller op z’n gemak voelt bij jou, meer tot je aangetrokken is en je makkelijker in vertrouwen neemt. En da’s niet alles. Een mooie glimlach maakt je jonger én gelukkiger. Als je lacht, komt er namelijk endorfine vrij (het gelukshormoon) en stroomt er een gevoel van blijheid en energie door heel je lijf. Ja, lachen is dus gezond!

Een mooie glimlach? Draag zorg voor je gebit

Breeduit lachen, dat doe je natuurlijk het liefst met mooie, witte tanden. Je gebit goed verzorgen is daarom een must.

Met deze tips lach je je tanden bloot

  • Denk aan iets dat je vrolijk maakt, bijvoorbeeld een herinnering aan een gezellige avond of toffe reis.
  • Geniet van ontspannende rituelen zoals een kopje koffie ‘s ochtends of je dagelijkse wandeling met de hond.
  • Ga sporten. Ook dan komen er stoffen vrij in je lichaam die je een gelukzalig gevoel geven.
  • Verwen jezelf met een dagje shoppen, een bezoek aan de kapper of de wellness …

Veneers als oplossing voor een stralende glimlach

Durf jij niet voluit te lachen op een eerste date of sollicitatiegesprek? Word je nerveus wanneer iemand de camera op jou richt voor leuke vakantiefoto’s? Zonde! Je geniet zoveel meer van het leven als je zorgeloos kunt lachen. Facings of veneers geven je een stralende glimlach. Aarzel niet om eens langs te komen voor vrijblijvend advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?