Snel een mooi gebit krijgen (dat ook mooi blijft)

Wil je een mooi gebit, maar zie je een lange orthodontiebehandeling niet zitten? Gelukkig is er een alternatief met instant resultaat. Ontdek snel meer!

Voor jonge generaties hoort orthodontie bij opgroeien. Welke twintiger of dertiger heeft als puber géén blokjes gedragen, en was niet een beetje in de wolken met die eerste gekleurde elastiekjes? Toch lopen er nog veel mensen rond die ongelukkig zijn over hun gebit. Ben jij een van hen, en zie je volwassenenorthodontie (lees: met een beugel op kantoor aankomen) niet echt zitten? Gelukkig bestaat er een doeltreffend alternatief met een instant resultaat.

Een beugel: geen garantie voor een mooie glimlach

In bepaalde gevallen verricht orthodontie echte mirakels en heb je na de behandeling een symmetrisch en recht gebit. Jammer genoeg moet je daarvoor wel lang wachten: gemiddeld twee tot drie jaar. Gedurende die periode moet je je natuurlijk af en toe in de tandartsstoel hijsen en na het aanspannen van de beugel kun je enkele dagen pijn hebben.

Bovendien kan je gebit ook na een beugel nog blijven bewegen. Een draadje achter je tanden helpt ze op hun plaats te houden, maar biedt geen garanties. Tot slot verandert een beugel niets aan de kleur van je tanden. Een recht gebit zul je hebben, maar een stralende glimlach is nog iets anders.

Facings geven je het gebit van je dromen

Facings (ook wel veneers of facetten genoemd) vormen een toegankelijker alternatief mét onmiddellijk resultaat. Onze Smile Consulenten helpen je de kleur van je facetten te kiezen. Maar ook de vorm kun je zelf bepalen. En belangrijk om te weten: facings worden op je tanden bevestigd zónder ze te beschadigen.

Snel en doeltreffend dankzij onze unieke technologie

In amper vier stappen bezorgen we je een mooie glimlach. Na een adviesgesprek laat je afdrukken nemen van je tanden. Tijdens de volgende afspraak zal de tandarts in één keer je boven- en/of onderboog met facings behandelen. Alleen GlamSmile-facetten kunnen in een sessie van een of twee uur geplaatst worden dankzij een unieke ‘positioning tray’. Zo knipoog je dezelfde dag nog naar een betere jij in de spiegel.

Maak een afspraak voor gratis Smile Advies of stel een vraag aan onze Smile Consulenten.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?