Rechte tanden zonder beugel? Het kan!

Eindelijk komaf maken met die scheve tanden? Groot gelijk. En het betekent niet dat je jarenlang een beugel moet dragen. Ontdek onze snelle oplossing!

Je ziet ze steeds vaker: dertigers en veertigers die hun moed bij elkaar rapen en beslissen om twee tot drie jaar lang een beugel te dragen. Hoewel hun besluit lovenswaardig is, zijn er ook manieren om rechte tanden te krijgen zonder beugel. Maak kennis met een snellere en comfortabelere oplossing: de porseleinen facetten van GlamSmile. Ze bezorgen je niet alleen rechte tanden, maar meteen ook een wit gebit!

De oorzaken van scheve tanden

Heb je scheve tanden? De kans is groot dat er dan gewoon te weinig plaats is in je mond. Daardoor worden je tanden tegen elkaar geduwd en wijken ze uiteindelijk af van hun ideale positie. Soms is het tegenovergestelde het geval: misschien heb je net te veel aan plaats tussen je tanden, waardoor er spleten ontstaan. Wat de reden ook is: het resultaat oogt natuurlijk niet zo mooi. Daarom wil je misschien een oplossing zoeken voor je scheve tanden.

Rechte tanden dankzij orthodontie

De klassieke, meest voor de hand liggende oplossing is orthodontie. Hoewel je met zo’n behandeling goeie resultaten boekt en dus komaf maakt met scheve tanden of spleten tussen je tanden, vraagt een beugel dragen een grote inspanning. De behandeling duurt meerdere jaren en een klassieke blokjesbeugel is niet erg elegant. Bovendien verbeter je er de positie van je tanden mee, maar blijft de kleur van je gebit onveranderd. Orthodontie kan je met andere woorden enkel een mooie tandenboog bezorgen, geen stralende glimlach. Voor dat laatste speelt de witheid uiteraard een cruciale rol. Zou het niet jammer zijn als je na jarenlange orthodontie nog niet 100% tevreden bent over je gebit? Gelukkig kun je de kleur en de positie van je tanden in één klap aanpakken.

facings als oplossing voor scheve tanden
facings als oplossing voor scheve tanden oplossing

We ontwerpen GlamSmile veneers aan de hand van 3D-technologie. Dankzij de precisie van het ontwerp en de hoogtechnologische productie garanderen we meteen een stralend witte glimlach.

Simulatie van je rechte tanden

Voordat je voor facings kiest, wil je het eindresultaat misschien al eens zien. Dat kan perfect! GlamSmile biedt je gratis en persoonlijk Smile Advies aan, gekoppeld aan een kosteloze digitale simulatie. Onze Smile Consulente beantwoordt al je vragen en jij krijgt je nieuwe ‘ik’ – mét mooie rechte tanden – al eens te zien. Win-win!

Klaar om komaf te maken met je scheve tanden? Neem contact met ons op voor gratis Smile Advies en wij helpen je met plezier verder.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?