Perfecte tanden = succes verzekerd!

In een bar word je aangesproken door een knappe man of vrouw. Jullie slaan een gezellig praatje, jij maakt een grapje en hij of zij lacht hartelijk de tanden bloot. Op dat moment kan je alleen nog maar denken aan hoe snel je van hem of haar af kunt geraken! Je droomprins(es) heeft immers een afgrijselijk gebit! Je reactie is niet zo vreemd. Mensen met perfecte tanden worden immers 20 procent aantrekkelijker ingeschat. En ze zien er bovendien ook 5 jaar jonger uit. Dat is echter niet de enige reden waarom je je tanden maar beter goed verzorgt. Mooie witte tanden stralen voor heel wat mensen status uit. Bovendien gaat men er ook van uit dat je een hoge opleiding genoten hebt. Mensen met mooie tanden krijgen ook veel sneller een job aangeboden.

Je gebit dagelijks goed poetsen, flossen en spoelen is dus zeker geen verloren moeite. Maar dat alleen is niet altijd genoeg. Soms zijn je tanden te verkleurd om nog met gewoon poetsen terug witter te krijgen.

Geen zorgen, je kan ze dan nog altijd laten bleachen. Deze behandeling maakt je tanden in geen tijd terug een aantal tinten witter.

Soms is de tand echter van binnenuit verkleurd. Dan kan bleaching je niet helpen. In zo’n geval zijn Veneers de beste oplossing voor jou. Dit nieuwe laagje op je tanden vormt een permanente oplossing voor verkleurde tanden, maar ook voor spleetjes, scheve en kapotte tanden.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe job of misschien een nieuwe liefde? Dan zijn perfecte tanden even belangrijk als de juiste outfit aantrekken. Zeg nu zelf, jij kijkt toch ook liever naar een smetteloze rij tanden? Contacteer GlamSmile voor meer informatie over onze behandelingen voor perfecte tanden.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?