Lachen is gezond!

Maandagmorgen op kantoor, niet onmiddellijk het meest vrolijke moment van de week. Maar je collega doet een hilarisch verhaal uit de doeken over zijn weekend en voor je het weet zit je ermee: de slappe lach. Lachen tot de tranen je over de wangen rollen en je er bijna buikpijn van krijgt, er bestaat niets leukers, toch? En bovendien is lachen ook erg gezond. Haal die frons dus van je gezicht en lach jezelf gezond!

Om te fronsen heb je immers meer gezichtsspieren nodig dan om te lachen. Lachen is een stuk makkelijker en dus ontspannender. Daarnaast zet je bij het lachen wel je buikspieren aan het werk, wat een positief effect heeft op je organen, maar je andere spieren zijn niet gespannen. Na het lachen krijg je daardoor een relaxed gevoel.

Tijdens het lachen komt er endorfine vrij in de hersenen. Dit hormoon zorgt voor een fijn gevoel, verminderd stresshormonen en heeft een pijnstillende werking. Bovendien zorgt lachen ook voor een stijging van beschermende antistoffen in het bloed. Je voelt je er dus niet alleen beter door, je bent ook effectief beter beschermd tegen bacteriën en virussen. Verder verlaagt lachen ook je bloeddruk en is het een wondermiddel tegen stress, depressie en slapeloosheid.

Het is dus logisch dat lachen een van onze favoriete bezigheden is. Maar wat als je je een beetje schaamt voor je gebit? Je hebt scheve of verkleurde tanden, die lach je niet zo graag bloot. Er is echter geen enkele reden waarom je met een slecht gebit zou blijven zitten en de pret van het lachen zou moeten missen.

Dankzij de veneers van GlamSmile krijg je in een handomdraai het perfecte gebit. Veneers zijn ultradunne porseleinen plaatjes die bovenop je scheve, verkleurde, gebroken,… tanden geplaatst worden. Ze verbergen dus al je imperfecties onder een perfecte nieuwe rij tanden. Al wat jij nog moet doen is ze bloot lachen!

Bekijk hier enkele voor en na foto's.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken met onze Smile Consulente.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?