Hoe lang gaan facings mee?

Levenslang een stralende glimlach?

Ben jij het type dat altijd twee keer nadenkt voor je lacht, omdat je je onzeker voelt over je tanden? Niet iedereen is van nature gezegend met een stralend gebit, en misschien staan jouw tanden een beetje scheef of zijn ze aan de gele kant, maar dat is nog geen reden om de rest van je leven op de rem te gaan staan als je een glimlach voelt opborrelen. Met facings kun je niet alleen de tint, maar ook de vorm & positie van je tanden aanpassen. Hoe lang zo’n een stralende glimlach meegaat? Hier vertellen we je alles over de levensduur van veneers.

De ene facing is de andere niet: composiet

Facings bestaan in verschillende vormen. Zo zijn er composiet facings op de markt, die ofwel laagje per laagje rechtstreeks op je tanden worden aangebracht, ofwel via op maat gemaakte schildjes die op je tanden worden bevestigd. Het resultaat ziet er vaak onnatuurlijk uit, maar ook qua levensduur laten composiet facings weleens te wensen over. Het materiaal verkleurt namelijk snel en wordt vlug dof. Met deze oplossing heb je dan wel een relatief goedkoop nieuw gebit, maar de facings gaan ook niet zo lang mee: je hebt er gemiddeld slechts vijf jaar plezier van.

De porseleinen facings van GlamSmile

De porseleinen facings van GlamSmile doen het beter: ze zijn van een superieure kwaliteit, ze worden dankzij de speciale ‘positioning tray’ van GlamSmile in één keer geplaatst (wat uiteraard een aanzienlijke tijdswinst oplevert) en dit alles gebeurt volledig pijnloos. De flinterdunne schildjes worden op maat gemaakt in een gespecialiseerd tandlabo. Je kunt bovendien kiezen: ofwel ga je voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, ofwel ga je voor de rasechte Hollywoodsmile met parelwitte tanden. Of voor iets er tussenin, natuurlijk!

De porseleinen facings van GlamSmile verslijten of verkleuren niet. Daardoor kun je er gemiddeld tien jaar van genieten, zonder dat je hoeft op te passen met koffie, thee of rode wijn.

Joke van de velde met glamsmile facings

De levensduur van je facings verlengen

Hoe lang GlamSmile facings precies meegaan, hangt onder meer af van je mondhygiëne. Je kunt hun levensduur dus verlengen door goed zorg te dragen voor je nieuwe gebit:

  • Minimaal tweemaal per dag juist poetsen
  • Niet poetsen met een tandpasta met ruwe korrel
  • Regelmatig op controle bij je tandarts, bij voorkeur halfjaarlijks

Lees ook: Hoe verleng je de levensduur van je facings?

Kostprijs GlamSmile facings?

De prijs wordt bepaald na een analyse van jouw glimlach aangezien deze afhankelijk is van het aantal facings dat je zou willen of dat je nodig zou hebben.

Benieuwd of GlamSmile iets voor jou zou zijn? Maak dan nu een afspraak voor Gratis & Vrijblijvend Smile Advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?