Facings plaatsen: hoe verloopt dat eigenlijk?

Wil je komaf maken met verkleurde of scheve tanden? Lees hoe we te werk gaan om facings te plaatsen. De behandeling is pijnloos en in 2 bezoeken ben je gesteld!

Wil je eindelijk komaf maken met je scheve tanden, gele of grijze tanden, te kleine tanden of dat spleetje tussen je tanden? Bij facings plaatsen gebeurt het belangrijkste werk voor jou eigenlijk vóór de behandeling, namelijk: de knoop doorhakken en kiezen voor een mooie glimlach. Daarna is het ‘sit back and relax’, want je bent in goeie handen bij GlamSmile!

Eerste bezoek: kleur, grootte en vorm kiezen

De eerste stap is een gesprek met een Smile Consulent om te weten te komen wat je precies wil, want je kunt alle parameters die je glimlach bepalen zelf invullen. Denk aan de kleur, de grootte, de vorm en de positie van je tanden. Kies je voor ‘Hollywoodwit’, of wil je liever een natuurlijkere glimlach? Maak je geen zorgen als je je antwoord niet meteen klaar hebt, want onze Consulenten adviseren je graag. Dankzij onze simulatiesoftware heb je bovendien meteen zicht op het resultaat. Je krijgt ook een gedetailleerde offerte. Ga je akkoord? Dan neemt een GlamSmile-tandarts foto's en afdrukken van je gebit. Daarmee gaan de experten in ons labo vervolgens aan de slag.

Facings op maat gemaakt

Onze experten digitaliseren de afdruk van je gebit en tekenen de perfecte tandenboog met speciale software. Daarna is het tijd om jouw facetten op maat te maken. Facetten of veneers zijn ongelofelijk dunne schildjes porselein, dus het gaat hier om precisiewerk.

Tweede bezoek: facings plaatsen

Na ongeveer drie weken kun je langskomen om je facings te laten plaatsen. Dankzij onze gepatenteerde positioning tray hoeven we niet tand per tand te werken, maar pakken we de bovenste tandenboog in één keer aan. Ook de onderste tandenboog installeren we in één keer. Daardoor volstaat een uurtje geduld per tandenboog. Goed om te weten: de behandeling verloopt volkomen pijnloos. We hoeven bijvoorbeeld geen stukjes te slijpen van je eigen gebit.

Laatste stap: genieten maar!

Zo, je bent helemaal klaar om met een brede glimlach op feestjes te verschijnen en stralend te poseren voor foto’s. Bereid je maar voor op complimentjes, want met een mooie smile zie je er niet alleen beter, maar ook jonger uit. En dat heeft dan weer een effect op je gemoed en je zelfvertrouwen natuurlijk. Geniet ervan.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?