Een mooie glimlach met veneers in 4 stappen

Verkleurde of scheve tanden, daar maken facings of veneers korte metten mee. In vier stappen naar een stralende glimlach: we leggen je uit hoe dat kan.

Stap 1. Gratis Smile Advies

Alles start met een vrijblijvend gesprek met een van onze Smile Consulentes. Zij leggen je uit wat veneers precies zijn en wat de volgende stappen inhouden. Dit is hét moment om al je vragen af te vuren! Is de plaatsing pijnlijk? Wordt er aan mijn tanden geslepen? (Het antwoord is twee keer nee!) Welke wittinten bestaan er?

Aan de hand van een simulatiefoto tonen we hoe jouw glimlach eruit zou zien met veneers. Nadat de tandarts een analyse heeft gemaakt van je gebit, stellen we een behandelplan op. Ben je volledig overtuigd? Dan boeken we de vervolgafspraken in.

Stap 2. Afdrukken nemen voor de veneers

Omdat we veneers voor iedereen op maat maken, hebben we een afdruk van je gebit nodig. Daarnaast bespreken we in detail welke kleur en vorm je wil voor je veneers. Inderdaad, die kun je helemaal zelf kiezen! Da’s een groot voordeel tegenover bleachen.

Stap 3. Ontwerp en productie

Met onze eigen ontwikkelde software begint de designer aan jouw veneers te werken. We laten je het eerste ontwerp zien, zodat je samen met de designer nog aanpassingen kunt maken als je dat wil. Na jouw finale goedkeuring starten we met de productie. Onze porseleinen veneers worden uiterst precies gemaakt in een tandlabo.

Stap 4. Veneers plaatsen

Na vier weken is het tijd voor de allerlaatste stap: de plaatsing. Die duurt ongeveer één uur per tandboog. Je zal geen pijn voelen, er is zelfs geen verdoving nodig. En daarna … volop genieten maar van die stralende glimlach!

Benieuwd naar het resultaat van facings? Bekijk zeker eens onze voor-en-na-foto’s. Overtuigd? Maak snel een afspraak.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?