Een beugel voor volwassenen, niet meer dan normaal

Heb je vroeger de kans niet gekregen om je tanden onder handen te nemen, of hebben ze zich in de loop der jaren verplaatst? Ontdek onze onzichtbare beugel!

Blokjes associeer je misschien vooral met tieners. Maar een gebit corrigeren met behulp van een beugel kan op élke leeftijd, of je nu 16 of 56 bent. Misschien heb je vroeger de kans niet gekregen om je tanden onder handen te nemen, of hebben ze zich in de loop der jaren verplaatst. Je zou de eerste niet zijn die door een val een tand kwijtgeraakte, waarna de overblijvende tanden de vrijgekomen ruimte vulden … tot je overal spleetjes tussen je tanden had. Bij andere mensen kwamen de tanden dan weer door een verkeerde tongpositie scheef te staan. Wat de reden bij jou ook is: het is dik oké om als volwassene een beugel te dragen. De laatste jaren zagen we effectief een forse stijging van het aantal volwassenen die een beugel dragen.

Een beugel voor volwassenen: meer dan esthetiek

Sommige gebitsproblemen verpesten niet alleen je looks, maar veroorzaken ook gezondheidsissues. Een kruisbeet kan je bijvoorbeeld last bezorgen met kauwen. Verder is de kans groot dat je tanden sneller verslijten. Sommige eigenaars van een slecht gebit ondervinden zelfs problemen aan hun kaakgewricht en hebben daardoor vaak hoofdpijn. Tot slot zijn scheve tanden moeilijker te poetsen, en een slechte mondhygiëne veroorzaakt dan weer tandbederf en tandsteen.

De nadelen van een blokjesbeugel

Heb je een slecht gebit, maar geen zin in een blokjesbeugel? Dat is begrijpelijk: zo’n beugel ziet er misschien een beetje gek uit op het werk en er kruipt eten tussen, waardoor je na de lunch steevast een spiegel moet opzoeken. Toch hoef je niet bang te zijn dat een beugel je looks zal verpesten, want GlamSmile heeft een onzichtbare variant ontwikkeld!

De transparante beugel van GlamSmile

Onze beugel is niet alleen onzichtbaar, maar ook volledig op maat gemaakt uit schildjes kunsthars die over je tanden schuiven. Elke twee weken krijg je nieuw schildjes, zodat je na ongeveer een jaar trots met je rechte tanden kunt pronken, maar dan zonder dat iemand gedurende die periode merkte dat je een beugel droeg. Oh, en onze beugel is uitneembaar. Ga je iets eten? Dan haal je hem gewoon even uit je mond, en klaar.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?