Een beugel die je niet ziet? Ontdek de doorzichtige beugel van GlamSmile

Geen perfect gebit? Maar ook geen zin in een blokjesbeugel? De doorzichtige beugel van GlamSmile maakt komaf met de nadelen van een traditionele beugel.

De voordelen van een onzichtbare beugel

Staan je tanden niet perfect recht? Dan heb je misschien ooit al een blokjesbeugel overwogen … om dan te beslissen dat je het toch niet ziet zitten. Zo’n beugel trekt nu eenmaal de aandacht, en ook eten zonder dat er restjes achter je blokjes blijven zitten wordt een hele uitdaging. Gelukkig bestaat er een beugel waarmee je al die nadelen perfect omzeilt! Ontdek de onzichtbare beugel van GlamSmile.

De voordelen van een onzichtbare beugel

GlamSmile heeft de onhandige blokjesbeugel vervangen door een onzichtbare beugel die de positie van je tanden even efficiënt corrigeert. En dat is niet het enige voordeel. De revolutionaire, transparante beugel van GlamSmile is …

  • op maat gemaakt
  • ook geschikt voor volwassenen (vanaf zestien jaar)
  • aangenaam om te dragen
  • pijnloos
  • uitneembaar (dus netjes en comfortabel eten is geen probleem)
  • makkelijk om mee te praten (lees: geen risico op lispelen!)
Orthodontie voor volwassenen?

Wat doet een onzichtbare beugel?

De doorzichtige beugel bestaat uit op maat gemaakte schildjes van kunsthars die je over je tanden schuift. Zo past de beugel systematisch de positie van je tanden aan. Concreet maken we om de twee weken een nieuw schildje voor jou, dat dan telkens precies de juiste correctie biedt.

Hoelang moet je een doorzichtige beugel dragen?

De behandeling duurt gemiddeld een jaar. De exacte termijn hangt af van de positie van je tanden (en dus de mate van correctie die je nodig hebt). De voorwaarde voor een geslaagde behandeling is natuurlijk wel dat je je beugel consequent draagt.

Niet alleen voor scheve tanden …

Onze oplossing maakt niet alleen komaf met scheve tanden, maar is ook ideaal als ...

Hoeveel kost een doorzichtige beugel?

De doorzichtige beugel van GlamSmile is comfortabeler dan een blokjesbeugel, maar kost ook iets meer. De exacte prijs van je beugel hangt af van hoe het nu met je gebit gesteld is. Grote correcties vragen om meer schildjes, waardoor de kosten hoger liggen.

Wil je weten hoeveel een doorzichtige beugel voor jou zal kosten? Kom gerust eens langs voor een gratis adviesgesprek.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?