Beautytips voor de bruid

Met je geliefde in het huwelijksbootje stappen: het is zonder twijfel een van de meest bijzondere momenten in je leven. Misschien sta je ‘s ochtends op met een klein knoopje in de maag. Stress is heel normaal op die grote dag, maar laat er je huwelijk niet door vergallen! Dankzij deze beautytips kom je stralend voor de dag – én sta je beeldschoon op de vele foto’s die er onvermijdelijk genomen zullen worden.

Een crashdieet vlak voor je huwelijk? Niet doen!

Als je graag wat kilootjes zou verliezen voor je het ja-woord geeft: begin op tijd, en val op een verantwoorde manier af. Dat wil zeggen: door gezond te eten (lees: veel groenten en fruit, regelmatig kleine porties eten in plaats van drie grote maaltijden per dag) en door veel te gaan sporten. Ga zeker niet vlak voor je trouwdag in hongerstaking. Het enige resultaat van zo’n drastische ingreep is dat je je vermoeid zult voelen (en er ook zo zult uitzien) of zelfs duizelig.

Oefen die glimlach!

Jij en je toekomstige zijn het middelpunt van de aandacht die dag, dus oefen je glimlach alvast in, want je zult ‘m nodig hebben! Ga voor de spiegel staan en probeer eens welke soort lach je het mooiste lijkt. Check ook je tanden: die mogen misschien wel een beetje witter? Voor een pijnloze, eenvoudige blijvende en snelle oplossing in de vorm van facings of veneers kun je perfect bij GlamSmile terecht.

De avond voor de grote dag

De avond voordat jullie gaan trouwen, eet je het best een lichte maaltijd (een beetje ‘troost’ zoeken in dat bakje chips of die vettige snack is geen goed idee, want dan is de kans groot dat je je de volgende dag opgezwollen of toch minstens oncomfortabel voelt). Kruip op tijd onder de wol zodat je stralend voor de dag komt. Een paar dagen op voorhand alcohol vermijden kan ook wonderen doen voor je slaap én je huid. Het proberen waard!

Je wil je niet zomaar goed voelen in je vel, je wil je top voelen én dat ook uitstralen. Daarom investeer je in je uiterlijk. Veneers of facings maken het plaatje compleet, want met een mooi gebit kun je je tanden zonder zorgen bloot lachen. De flinterdunne porseleinen schildjes worden op maat gemaakt en pijnloos op je tanden bevestigd. En dat zijn niet de enige voordelen van GlamSmile facetten:

  • ze blijven wit,
  • ze corrigeren de kleur, vorm en positie,
  • ze worden snel geplaatst.

Omdat je glimlach iets heel persoonlijks is, kun je bij onze Smile Consulentes terecht voor advies op maat. advies op maat. advies op maat.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?