50 tinten wit : witte tanden

Permanent witte tanden dankzij GlamSmile. Kies zelf de wit-tint die jij wil!

Witte tanden laten je er jonger en aantrekkelijker uitzien. Dat kon je al in een van onze vorige artikels lezen. Maar wist je ook dat je zelf de tint wit van je tanden kan bepalen? Voor permanent witte tanden met een natuurlijke look kan je kiezen voor onze porseleinen veneers. Die bieden je een waaier aan witte tinten.

GlamSmile veneers zijn flinterdunne porseleinen schildjes (ook wel facetten genaamd) die de kleur, positie en vorm van je tanden corrigeren. Ze bestaan in de tinten BL1, BL2, BL3, BL4, B1 en A1 waarbij BL1 het meest wit is. Elk van deze tinten wit is te verkrijgen in doorzichtig (high translucency) of ondoorzichtig (low translucency) porselein. Ook de bonding gel waarmee veneers aan de voorzijde van je tanden bevestigd worden, bestaat in verschillende tinten wit. Daarnaast kies je ook zelf in welke mate de kleur van je eigenlijke tanden een effect zullen hebben op de tint wit van je facetten.

Onze Smile Consulentes raden telkens aan dat je oogwit in balans moet zijn met de tint wit van je tanden. De hoeveelheid aan tinten wit die we kunnen aanbieden zijn onnoembaar maar voor ieder zijn behoefte hebben wij een gepaste tint van veneers. Wil je een hagelwitte Hollywood smile of juist een natuurlijke kleur wit, alle tinten zijn mogelijk. Onze consulentes nemen uitgebreid de tijd om samen met u de perfecte kleur te kiezen voor uw nieuwe, verbeterde gebit.

Heb je vragen over hoe wit jouw glimlach op zijn mooist zou zijn? Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend Smile Advies.

Vragen over jouw glimlach?
Vraag Gratis Smile Advies aan

Wenst u graag persoonlijk advies?

Krijg Smile Advies
Wenst u graag persoonlijk advies?